Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi18g81kcal1.2g10.8g3.8g0.6g
Voi, 1 tl, 5 g3.7g27kcal0g0g3g0g
Mascarpone (250g)19g98kcal0.8g0.8g10.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl15g51kcal0.3g0.4g5.2g0g
Baileys, Irish Cream, Original7.5g26kcal0.2g1.5g1.2g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g1.3g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0g
Liivate 3.4g12kcal2.9g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g597kcal11g28.4g46.8g1.2g
Valittu annoskoko68g299kcal5.5g14.2g23.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna34g149kcal2.8g7.1g11.7g0.3g
Arvot/100g100g442kcal8.1g21g34.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261242