Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g28g104kcal1.3g8.7g7g1g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g11g12kcal2.6g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g14g20kcal1.1g1.7g1g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)11g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g278kcal10.2g22g16.4g2.2g
Valittu annoskoko68g139kcal5.1g11g8.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna34g70kcal2.6g5.5g4.1g0.6g
Arvot/100g100g206kcal7.6g16.3g12.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263822