Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 10g64kcal2.5g0.7g5.6g0.7g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl5.9g20kcal0.8g3.3g0.4g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 12g41kcal1.2g8.3g0.1g0.4g
Rypsiöljy 4.5g39kcal0g0g4.5g0g
Vehnälese 1.5g3.4kcal0.2g0.2g0.1g0.6g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 15g6.6kcal0g1.5g0g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g5.9g21kcal0g5.3g0g0.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.2g8.2kcal0.4g0.2g0.5g0.7g
Hunaja 4.5g15kcal0g3.6g0g0g
Siirappi, tumma5.9g19kcal0g4.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g475kcal10.2g55g22.4g6.8g
Valittu annoskoko68g237kcal5.1g27.5g11.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna34g119kcal2.6g13.8g5.6g1.7g
Arvot/100g100g352kcal7.6g40.7g16.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500