Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g19g23kcal3.9g0g0.8g0g
Pekoni (Dulano)4.4g11kcal0.8g0.1g0.8g0g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Porkkana 4.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Palsternakka 13g8kcal0.1g1.5g0.1g0.6g
Selleri, annos 50g4.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g104kcal9.8g4.6g4.6g1.6g
Valittu annoskoko68g52kcal4.9g2.3g2.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna34g26kcal2.5g1.2g1.2g0.4g
Arvot/100g100g77kcal7.2g3.4g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067