Lennumummin gluteeniton leipä

Liuota hiiva lämpimään veteen ja lisää fiberhusk.

Anna turvota 10 min. Sitten lisää suola, öljy ja jauhot.

Lisäsin myös kourallisen kuivattua nokkosta.

Kohotus n. 10 min, sitten joko sämpylöiksi tai pitkulaiseen vuokaan.

Ja taas kunnon kohotus ja sitten uuniin 200 astetta n. 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 2.8g2.1kcal0.4g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g4.5g41kcal0g0g4.5g0g
Kaurahiutale 4g15kcal0.6g2.3g0.3g0.4g
Kauralese 5.7g20kcal1g2.6g0.4g1g
Soijajauho vähärasvainen 5.1g20kcal2.3g1.4g0.4g0.7g
Tattarijauho, Myllynparas6.8g23kcal0.9g4.6g0.1g0.4g
Pellavarouhe reformi luomu3.4g11kcal1g0.2g0.7g1.1g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g5.7g20kcal0.8g3.2g0.4g0.6g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.6g0.1kcal0g0g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g304kcal14g28.6g13.6g9.8g
Valittu annoskoko68g152kcal7g14.3g6.8g4.9g
Annoskoko puolitettuna34g76kcal3.5g7.2g3.4g2.5g
Arvot/100g100g225kcal10.4g21.2g10.1g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312880