Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale25g33kcal4.5g0.6g1.5g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras13g43kcal1.8g7.7g0.4g1.1g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 7.1g18kcal1.9g0g1.2g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)21g13kcal0.2g0.9g0.8g0.1g
Sinappi 1.2g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g215kcal17g18.8g8g2.4g
Valittu annoskoko67g108kcal8.5g9.4g4g1.2g
Annoskoko puolitettuna34g54kcal4.3g4.7g2g0.6g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g5.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789