Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 15g4.2kcal0.5g0.2g0.1g0.2g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g17g67kcal3.7g0g5.6g0g
Pinjansiemenet, Parrots14g87kcal4g1.8g7.7g0.5g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g19g171kcal0g0g19g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g663kcal16.8g4.8g64.8g1.4g
Valittu annoskoko68g332kcal8.4g2.4g32.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna34g166kcal4.2g1.2g16.2g0.4g
Arvot/100g100g491kcal12.4g3.6g48g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368640