Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%13g21kcal2.5g0g1.3g0g
Keräkaali, 100g47g11kcal0.6g1.6g0.1g1g
Fondue, puolet paketista 220 g1.6g3.4kcal0.3g0.2g0.3g0g
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g3.1g10kcal0.4g1.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g94kcal7.6g7.8g3.6g2.8g
Valittu annoskoko68g47kcal3.8g3.9g1.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna34g24kcal1.9g2g0.9g0.7g
Arvot/100g100g70kcal5.6g5.8g2.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=380116