Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 10g14kcal1.3g0g1g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g1.4g5.5kcal0g1.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g78kcal2.3g16g0.3g0.8g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g413kcal7.4g63g13.8g2.4g
Valittu annoskoko68g206kcal3.7g31.5g6.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna34g103kcal1.9g15.8g3.5g0.6g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.7g10.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671