Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.6g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1.9g0.2kcal0g0g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g22g21kcal1.5g2.8g0.1g1.2g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)23g7kcal0.2g1.4g0g0.2g
Makaroni, pasta 7g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Pinaatti 2.3g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g132kcal5g19g3g3.6g
Valittu annoskoko67g66kcal2.5g9.5g1.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna34g33kcal1.3g4.8g0.8g0.9g
Arvot/100g100g98kcal3.7g14.1g2.2g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462284