Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pekoni rasvainen 5.6g21kcal0.7g0g2.1g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton18g39kcal2g0.4g3.3g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 34g19kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g162kcal6.6g10.6g11g1g
Valittu annoskoko68g81kcal3.3g5.3g5.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna34g41kcal1.7g2.7g2.8g0.3g
Arvot/100g100g120kcal4.9g7.9g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218