Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1.9g0.3kcal0g0g0g0g
Lanttu 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.2g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Punajuuri 13g4.8kcal0.1g0.9g0g0.3g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.7g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g6.2g9kcal1.1g0g0.6g0g
Maizena maissitärkkelys3.8g13kcal0g3.3g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g72kcal2.8g11g1.4g1.6g
Valittu annoskoko68g36kcal1.4g5.5g0.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna34g18kcal0.7g2.8g0.4g0.4g
Arvot/100g100g53kcal2.1g8.1g1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416162