Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka16g41kcal1.8g2.6g2.6g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g13g19kcal1.6g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Etikkapunajuuri 5.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g13g43kcal0.3g0.3g4.6g0g
Ranskankerma, Milbona11g32kcal0.3g0.3g3.3g0g
Tilli, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sinappi 1.8g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g285kcal8.6g9g24g0.4g
Valittu annoskoko68g143kcal4.3g4.5g12g0.2g
Annoskoko puolitettuna34g71kcal2.2g2.3g6g0.1g
Arvot/100g100g211kcal6.4g6.7g17.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388