Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.2g1.7kcal0.2g0.3g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio5.2g7.3kcal0.1g0.3g0.6g0g
Kirjolohifilee 13g22kcal2.2g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.8g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g1.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g7.8g4.7kcal0.1g1g0g0.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 2.6g4.5kcal0.5g0g0.3g0g
Tilli, tuore 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g86kcal6.6g4g4.6g0.2g
Valittu annoskoko68g43kcal3.3g2g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna34g22kcal1.7g1g1.2g0.1g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3g3.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890