Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1.1g7.2g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt31g14kcal1g1.5g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä1.6g11kcal0g0g1.2g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g15g13kcal0.2g2.8g0.1g0.3g
Ruokosokeri2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g186kcal6.4g28g5.2g1.4g
Valittu annoskoko68g93kcal3.2g14g2.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna34g47kcal1.6g7g1.3g0.4g
Arvot/100g100g137kcal4.7g20.7g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168826