Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola3.1g5kcal0.3g0.1g0.4g0g
Juustoraaste emmental punaleima6.2g24kcal1.8g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Paprika punainen 21g6.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.4g0g4.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g7.5g12kcal0.6g0.3g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g223kcal14.6g3.2g17.2g1g
Valittu annoskoko68g112kcal7.3g1.6g8.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna34g56kcal3.7g0.8g4.3g0.3g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.4g12.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208535