Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g25g8.8kcal0.3g1.6g0.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 19g60kcal5g0g4.5g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g10g35kcal1.8g5.9g0.4g0.6g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g10g16kcal0.1g0.6g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g242kcal14.6g16.6g13g1.4g
Valittu annoskoko68g121kcal7.3g8.3g6.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna34g61kcal3.7g4.2g3.3g0.4g
Arvot/100g100g179kcal10.8g12.2g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232720