Jumpen omenamuffinsit VHH 111125

Seikoita kuivat ainekset erikseen.

Toisessa astiassa: kanamunat, rahka ja raastettu omena.

Sekoita yhteen hyvin ja laita esim.

silikoniseen muffinsivuokaan (Pieni tilkka rasvaa vuoan tai silikonin pinnalle helpottaa muffinsin irroittamista).

Paista uunissa n. 200 asteessa 10-15 min kunnes ruskistuvat hieman pinnaltaan.

Anna hieman jäähtyä ennen kuin otat vuoasta irti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 45 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 13g19kcal1.7g0g1.4g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.6g0.1kcal0g0g0g0.5g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g9g56kcal2g0.6g5.1g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%2.5g6.3kcal0.4g0.3g0.1g1.2g
Hampunsiemenet, kuoritut1.9g11kcal0.6g0.1g0.9g0.1g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g13g8.1kcal1.4g0.5g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 16g5.8kcal0g1.2g0g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Erytritoli, fermentoimalla valmistettu (Fitnessfirst), annos 10g9g1.9kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g227kcal12.4g7.4g15g4.4g
Valittu annoskoko68g113kcal6.2g3.7g7.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna34g57kcal3.1g1.9g3.8g1.1g
Arvot/100g100g167kcal9.1g5.4g11g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258085