Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g5.5g40kcal0.1g0.1g4.4g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri 4.6g19kcal0g4.6g0g0g
Kaurahiutale 4.4g16kcal0.6g2.5g0.3g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 7.1g24kcal0.7g5g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Raparperi 13g4.2kcal0.1g0.7g0g0.2g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g14g5.5kcal0.1g1g0.1g0.3g
Kanamuna kuoreton, annos 100g3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri 2.2g8.9kcal0g2.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g11g8.7kcal0.3g0.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g275kcal5.4g33.8g12.4g2.2g
Valittu annoskoko68g137kcal2.7g16.9g6.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna34g69kcal1.4g8.5g3.1g0.6g
Arvot/100g100g203kcal4g25g9.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395000