Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 1.6g4.7kcal0g1.2g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g13g7.8kcal0.1g0.6g0.5g0g
Kasvisliemikuutio 1.1g3.5kcal0.1g0.2g0.3g0g
Parsa 52g8.1kcal0.7g0.6g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g48kcal1.8g5.2g1.8g1.6g
Valittu annoskoko68g24kcal0.9g2.6g0.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna34g12kcal0.5g1.3g0.5g0.4g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.8g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894