Kaalisökö

Paistetaan jauheliha (käytin peuraa kun sitä on pakkasessa) mustapippurin, sipulin ja suolan kanssa.

Paistetaan silputtu kaali, lisätään siihen vähän siirappia ja kourallinen yrttejä (kynteliä, salviaa, timjamia ym.) ja suolaa.

Keitetään riisi.

Sitten vaan sekoitetaan kaikki.

Syödään puolukan, ketsupin tai soijakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Eijairmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi tumma 4g14kcal0.3g2.9g0.1g0.2g
Kaali, valkokaali36g7.5kcal0.4g1.2g0.1g0.7g
Peurapaisti, käsittelemätön22g22kcal4.9g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g4kcal0g0g0.4g0g
Siirappi 0.9g2.7kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g103kcal11.4g10g1.8g2g
Valittu annoskoko68g52kcal5.7g5g0.9g1g
Annoskoko puolitettuna34g26kcal2.9g2.5g0.5g0.5g
Arvot/100g100g76kcal8.4g7.4g1.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178531