Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 5.6g3.3kcal0.6g0.2g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl25g92kcal7.3g0g7g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g10g60kcal2.1g0.7g5.4g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g1.9g0.6kcal0g0g0g1.5g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)2.8g7.2kcal0.5g1g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g392kcal26.4g5.4g29.4g4.6g
Valittu annoskoko68g196kcal13.2g2.7g14.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna34g98kcal6.6g1.4g7.4g1.2g
Arvot/100g100g289kcal19.5g4g21.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236488