Kesäkurpitsa-pähkinäpaistos

Kesäkurpitsaa 2-3 kpl suikaloituna, soijarouhetta 2 dl, 1 dl punaisia linssejä, 1,2 dl hasselpähkinärouhetta, vettä 2-3 dl, kookosmaitoa 1 säilyketölkki, suolaa.

sekoita ainekset isossa uunivuoassa ja paista 175 asteessa noin 20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 40g7.2kcal0.2g1g0.2g0.3g
Hasselpähkinä 3.5g22kcal0.5g0.1g2.1g0.6g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g2.7g8.6kcal1.4g0.7g0g0.4g
Punainen linssi risenta 500g=6dl3.7g11kcal0.9g1.9g0g0.3g
Kookosmaito (Eldorado), annos 400g18g29kcal0.3g0.2g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g156kcal6.6g7.8g10.6g3.2g
Valittu annoskoko68g78kcal3.3g3.9g5.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna34g39kcal1.7g2g2.7g0.8g
Arvot/100g100g115kcal4.9g5.8g7.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251994