Hernekeitto

Liota herneet 2 litrassa vettä yön yli.
Kun alat keittää soppaa, lisää joukkoon laakerinlehtiä, kokonaisia maustepippureita, liemikuutiot ja porkkanat ja sipulit.

Keitä 2 tuntia, lisää vielä vettä 0,5 litraa.

Lisää kinkut.

Lisää lopuksi kerma ja anna vielä hetken hautua.

Tarkista suola.

Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, kuivattu, Rainbow7.8g22kcal1.4g5g0.1g0.8g
Palvikinkku HK 3%9g9kcal1.7g0g0.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)5.5g8.8kcal0.1g0.1g0.8g0g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g85kcal6.4g10.8g2.4g1.8g
Valittu annoskoko68g43kcal3.2g5.4g1.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna34g21kcal1.6g2.7g0.6g0.5g
Arvot/100g100g63kcal4.7g8g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281380