Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 22g7.8kcal0g1.6g0g0.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 8.2g44kcal0g0g4.9g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Maapähkinä 3.8g22kcal1g0.5g1.6g0.6g
Korppujauho 11g40kcal1.1g8.2g0.1g0.6g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g1.1g3.7kcal0.1g0.7g0g0.1g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 2.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g341kcal6.8g41.4g15g3.4g
Valittu annoskoko68g170kcal3.4g20.7g7.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna34g85kcal1.7g10.4g3.8g0.9g
Arvot/100g100g252kcal5g30.6g11.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739