Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 7.2g24kcal0.8g4.4g0.2g0.7g
Mustikka metsä- 13g5.8kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g89kcal1.8g17.8g0.6g2.2g
Valittu annoskoko68g45kcal0.9g8.9g0.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna34g22kcal0.5g4.5g0.2g0.6g
Arvot/100g100g66kcal1.3g13.1g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381729