Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 24g8.2kcal1.1g0.5g0.1g0.6g
Sipuli 4.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Hunaja 0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 39g3.6kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g37kcal2.6g2.6g1.6g1.4g
Valittu annoskoko68g18kcal1.3g1.3g0.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna34g9kcal0.7g0.7g0.4g0.4g
Arvot/100g100g27kcal1.9g1.9g1.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=412266