Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g22g5.2kcal0.4g0.7g0.1g0.4g
Sipulikuutiot rainbow22g2.2kcal0.3g0.3g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)2.2g14kcal0g0g1.5g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki22g33kcal0.2g1.3g2.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g108kcal1.8g4.6g8.8g1.2g
Valittu annoskoko68g54kcal0.9g2.3g4.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna34g27kcal0.5g1.2g2.2g0.3g
Arvot/100g100g80kcal1.3g3.4g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888