Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala11g26kcal1.2g4.8g0.2g1.3g
Tonnikala vedessä 25g26kcal5.6g0g0.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g16g3.3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Polar 5% juusto11g19kcal3.4g0g0.5g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g4.4g4.8kcal0.8g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g158kcal22.2g11g2.4g3g
Valittu annoskoko68g79kcal11.1g5.5g1.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna34g40kcal5.6g2.8g0.6g0.8g
Arvot/100g100g117kcal16.4g8.1g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96391