Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 19g42kcal3.3g0g3.2g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g12g13kcal2g0.1g0.5g0.1g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g14g30kcal2.5g0.3g2.3g0g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g23g20kcal0.2g1.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g209kcal16g3g15.2g0.2g
Valittu annoskoko68g105kcal8g1.5g7.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna34g52kcal4g0.8g3.8g0.1g
Arvot/100g100g154kcal11.8g2.2g11.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262206