Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%333g566kcal66.6g0g33.3g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)54g108kcal2.2g18.9g1.6g0g
Korppujauho 21g76kcal2.2g15.6g0.2g1.1g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g167g225kcal5g6.5g20g0g
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Puolukka 50g19kcal0.2g3.4g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1340g2120kcal163.8g89g120g4.8g
Valittu annoskoko670g1060kcal81.9g44.5g60g2.4g
Annoskoko puolitettuna335g530kcal41g22.3g30g1.2g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.6g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667