Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g107g354kcal17.1g66.4g2.1g6.4g
Atria kevyt jauheliha250g425kcal47.5g0g25g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.9g11kcal0.4g0.7g0.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen250g83kcal8.2g12.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 39g56kcal4.9g0.1g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1340g1867kcal156.8g160.6g63.6g13.4g
Valittu annoskoko670g933kcal78.4g80.3g31.8g6.7g
Annoskoko puolitettuna335g467kcal39.2g40.2g15.9g3.4g
Arvot/100g100g139kcal11.7g12g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130377