Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g383g153kcal1.9g45.9g0.8g0g
Kaurahiutale 31g115kcal4.4g17.5g2.2g3.1g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton23g165kcal0g0g18.4g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)100g348kcal11.9g68.7g1.9g5g
Vehnäjauho puolikarkea 130g447kcal13.3g91.1g1.6g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1340g2456kcal63g446.4g49.8g25.4g
Valittu annoskoko670g1228kcal31.5g223.2g24.9g12.7g
Annoskoko puolitettuna335g614kcal15.8g111.6g12.5g6.4g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844