Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g572g200kcal5.7g38.9g2.9g8g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g43g130kcal8.1g0.1g10.7g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g13g26kcal0.4g0.4g2.5g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow11g27kcal0.1g0.8g2.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g29g7.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Oliiviöljy 3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1340g842kcal29.4g83.2g45g17g
Valittu annoskoko670g421kcal14.7g41.6g22.5g8.5g
Annoskoko puolitettuna335g211kcal7.4g20.8g11.3g4.3g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330094