Appelsiini-luumukakku

Pese jaraasta appelsiinista kuorta 3 rkl.
Puserra appelsiineista mehu ja laita luumut siihen likoamaan tunniksi.

Mittaa kuivat aineet kulhoon, myös appelsiininkuoret.

Sekoita hyvin puuhaarukalla.

Valuta luumut siivilässä ja leikkaa viipaleiksi.

Lisää viipaleet jauhoseokseen.

Vatkaa munat toisessa kulhossa ja lisää piimä ja öljy vaahtoon.

Lisää kuiva-aine-luumuseos puuhaarukalla sekoittaen.

Voitele ja jauhota tilava n. 2 1/2 l. vuoka.

Kaada taikina vuokaan . Paista 150 asteessa n. 1 1/2 tuntia.

Kakku säilyy viileässä hyvin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiini, kuorineen198g61kcal0.8g12.6g0.4g3g
Luumu kivetön, kuivattu 84g170kcal3.5g31.5g0.7g7.2g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala67g214kcal10g39.5g1.7g6.7g
Vehnäjauho puolikarkea 54g187kcal5.5g38.1g0.7g1.9g
Ruokasooda 7.5g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g27g161kcal6.4g1.8g14.5g0g
Ruokosokeri101g410kcal0g100.4g0g0g
Neilikka, annos 4g1.7g6.1kcal0.1g1.3g0.1g0g
Inkivääri, kuivattu, jauhettu (Mauste), annos 22g1.7g5.8kcal0.2g1g0.1g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.7g6.1kcal0.1g1.3g0.1g0g
Piimä AB Acidophilus Valio67g36kcal2.1g3g1.7g0g
Rypsiöljy 60g533kcal0g0g60.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1340g3580kcal57.4g461g160.6g38g
Valittu annoskoko670g1790kcal28.7g230.5g80.3g19g
Annoskoko puolitettuna335g895kcal14.4g115.3g40.2g9.5g
Arvot/100g100g267kcal4.3g34.4g12g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392082