Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g105g63kcal1.6g13.7g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Lohifileepalat (Findus)175g228kcal36.8g0.9g8.8g0g
Purjosipuli 18g4kcal0.3g0.4g0g0.4g
Kalaliemikuutio 6.4g20kcal0.6g2.2g0.9g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 5.8g20kcal0.6g4.1g0.1g0.2g
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl29g99kcal0.6g0.9g10.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Maustepippuri, annos 1g2.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1340g929kcal81.6g48g44.8g4.6g
Valittu annoskoko670g464kcal40.8g24g22.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna335g232kcal20.4g12g11.2g1.2g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.6g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297742