Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 152g186kcal32.1g0g6.3g0g
Sipuli 51g15kcal0.6g2.5g0.1g0.9g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 20g16kcal0.9g2.6g0g0.2g
Oivariini, 60 (100g)2.9g16kcal0g0g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 204g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g166g100kcal2.5g21.6g0.2g1.5g
Oliiviöljy 12g105kcal0g0g11.8g0g
Paprika punainen 51g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Vehnäjauho puolikarkea 5.8g20kcal0.6g4.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1340g955kcal75.2g67.8g41g7.8g
Valittu annoskoko670g477kcal37.6g33.9g20.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna335g239kcal18.8g17g10.3g2g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5.1g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84236