Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)56g144kcal10.1g1.8g10.7g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g270g297kcal54.1g0g13.5g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g77g16kcal1.5g2g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Voi vähäsuolainen 14g98kcal0.2g0.1g11g0g
Soijakastike 14g8.2kcal0.7g1.3g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g150g65kcal0.6g6.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1341g1306kcal136.8g31.4g71.2g3g
Valittu annoskoko671g653kcal68.4g15.7g35.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna335g326kcal34.2g7.9g17.8g0.8g
Arvot/100g100g97kcal10.2g2.3g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107848