Pekonilasagne

- paloittele pekonisiivut pieniksi ja paista pannulla valkosipulimurskan kanssa
- kuutioi ja kuullota sipuli
- valmista valkokastike voista, vehnäjauhoista, maidosta, valkohomejuustosta ja mausteista (1 tl muskottipähkinää!)
- sekoita pekoni ja sipuli kastikkeeseen
- kokoa lasagen isoon uunivuokaa - vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä
- paista 15 min 200 asteessa, sitten 30 min 175 asteessa

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Bluesam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK96g153kcal20.1g0.3g85.9g0g
Sipuli 112g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g5.6g5.4kcal0.3g1g0g0g
Lasagnelevyjä (Eldorado), annos 250g140g489kcal17.6g101g1.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g14g103kcal0.1g0.1g11.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Valkohomejuusto vähälaktoosinen (Rainbow), annos 150g84g379kcal11.8g0.4g37.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen197g65kcal6.5g9.6g0g0g
Basilika, kuivattu 0.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1341g2592kcal120g262.6g272.8g6.2g
Valittu annoskoko671g1296kcal60g131.3g136.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna335g648kcal30g65.7g68.2g1.6g
Arvot/100g100g193kcal8.9g19.6g20.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268146