Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 187g55kcal1g9.9g0.4g3.6g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix68g61kcal0.7g14.2g0.3g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g17g3.4kcal0g1.1g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g13g51kcal0g12.7g0g0g
Suola, annos 3g4.7g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.7g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Basilika, kuivattu 0.7g1.9kcal0.1g0.2g0g0.3g
Paprikajauhe 4.5g14kcal0.7g0.8g0.6g1.7g
Paistijauheliha 10%150g255kcal30g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1341g888kcal65.2g78.2g32.8g11.8g
Valittu annoskoko670g444kcal32.6g39.1g16.4g5.9g
Annoskoko puolitettuna335g222kcal16.3g19.6g8.2g3g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.8g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329160