Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 3.3g11kcal0.5g0.6g0.4g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 210g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk120g32kcal0.7g6.4g0.2g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g30g8.4kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Peruna, vanha, kuorittu 102g78kcal1.9g15.8g0.2g1g
Paprika punainen 51g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.4g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g120g204kcal22.8g0g12g0g
Ketsuppi, Heinz15g16kcal0.1g3.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1341g742kcal54.2g63.4g26.2g12.4g
Valittu annoskoko671g371kcal27.1g31.7g13.1g6.2g
Annoskoko puolitettuna335g186kcal13.6g15.9g6.6g3.1g
Arvot/100g100g55kcal4g4.7g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019