Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)169g355kcal40.6g0g22g0g
Ruohosipuli 23g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.5g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale85g287kcal18.6g0g22g0g
Perunasipulisekoitus 500g282g192kcal4.5g42g0.3g0g
Ruokakerma Valio 5%113g68kcal1.4g3.2g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1341g1813kcal130.8g91.2g100g1g
Valittu annoskoko670g907kcal65.4g45.6g50g0.5g
Annoskoko puolitettuna335g453kcal32.7g22.8g25g0.3g
Arvot/100g100g135kcal9.8g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576