Pohatan papusoppa

Kuullota sipuli, lisää joukkoon pavut ja tomaattipyre sekä paseeratut tomaatit.

Keittele 10 min hiljalleen.

Lisää smetana ja mausteet (valkosipuli, mustapippuri, suola, hitunen sitruunamehua ja tabascoa).

Keittele vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Tiab

Tiab sanoi...

Ihanaa lohturuokaa, kevyemmän version saa kun jättää smetanan pois. Itselle tosin juuri se smetana tekee tästä maailman parasta :) .

sunnuntai 02.09.2012 klo 12:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa4250g3400kcal191.3g552.5g42.5g0g
Smetana, vähänlaktoosinen (Rainbow), annos 120g600g1980kcal12g15g210g0g
Tomaattisose pomi350g81kcal4.5g14g0.7g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1000g300kcal10g60g2g10g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13400g11791kcal448.6g1331g512.4g37g
Valittu annoskoko6700g5896kcal224.3g665.5g256.2g18.5g
Annoskoko puolitettuna3350g2948kcal112.2g332.8g128.1g9.3g
Arvot/100g100g88kcal3.3g9.9g3.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306386