Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g450kcal0g0g50g0g
Voi, 1 tl, 5 g50g365kcal0.5g0.5g40g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g125g425kcal25g0g36.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1000g280kcal6g59.5g2g25g
Kaali, valkokaali2500g528kcal30g85g5g52.5g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto625g1750kcal118.8g0g137.5g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Jauheliha, sika-nauta 2000g4429kcal350g0g340g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13400g16642kcal1069.6g323.6g1222.8g166.8g
Valittu annoskoko6700g8321kcal534.8g161.8g611.4g83.4g
Annoskoko puolitettuna3350g4160kcal267.4g80.9g305.7g41.7g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314158