Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 480g1776kcal88.8g52.8g104.2g145.9g
Sokeri 3740g15181kcal0g3736.3g0g0g
Siirappi 320g965kcal0.3g237.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1600g5282kcal32g48g560g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 448g3182kcal3.4g1.8g358.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g120g480kcal0g118.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13416g53730kcal249g8389.6g2045.2g291.8g
Valittu annoskoko6708g26865kcal124.5g4194.8g1022.6g145.9g
Annoskoko puolitettuna3354g13433kcal62.3g2097.4g511.3g73g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297