Lanttusupikas

Keitä lanttupalat ja survo ne lisäämällä joukkoon desin verran keitinvettä.

Lisää siirappi, 50 grammaa margariinia ja mausteet.

Tee taikina sekoittamalla puolitoistadesiä vettä, puoli teelusikallista suolaa, kaksi desiä suirjauhoja ja puolitoista desiä vehnäjauhoja.

Jaa taikina 16 osaan.

Kauli taikinasta pyöreitä lättysiä ja täytä ne lanttusurvoksella.

Paista 275-asteisessa uunissa noin vartin verran.

Lisää 25 grammaa margariiniä tilkkaan keitinvettä ja voitele valmiit piirakatat.

Sillä.

Anna piiraiden hautua ja pehvetä tunnin pari ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Krisse2506

Ruoti38 sanoi...

Kiitos! Hyviä tuli. Ritva

perjantai 28.11.2014 klo 21:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lantturaaste, annos 100g4000g1000kcal40g184g12g72g
Margariini, 60%, Rainbow300g1650kcal2.7g2.7g180g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 280g844kcal0.3g207.5g0g0g
Valkopippuri 8g23kcal0.8g3.4g0.2g2.1g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta80g288kcal10.4g56g1.7g2.8g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 440g1338kcal38.5g243.8g8.4g61.2g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g273g4.7g13.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13428g12961kcal264.8g1940.8g414g303.6g
Valittu annoskoko6714g6481kcal132.4g970.4g207g151.8g
Annoskoko puolitettuna3357g3240kcal66.2g485.2g103.5g75.9g
Arvot/100g100g97kcal2g14.5g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288967