Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g360g1483kcal17.3g17.3g149.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 300g990kcal6g9g105g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 6g22kcal1.1g0.7g1.3g1.8g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 6g24kcal0.2g5.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g5040kcal49.2g65.6g511.4g3.6g
Valittu annoskoko672g2520kcal24.6g32.8g255.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna336g1260kcal12.3g16.4g127.9g0.9g
Arvot/100g100g375kcal3.7g4.9g38.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264328