Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki220g123kcal18.7g11g0.4g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g220g1581kcal2.2g2.2g175.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 228g784kcal23.3g159.9g2.7g8g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g4991kcal88.8g349.6g357.6g16g
Valittu annoskoko672g2496kcal44.4g174.8g178.8g8g
Annoskoko puolitettuna336g1248kcal22.2g87.4g89.4g4g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94330