Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl133g452kcal2.7g4g46.6g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g133g339kcal7.9g4.3g31.8g0g
Maitorahka, Valio, 0,3133g87kcal14.6g5.6g0.4g0g
Mango (tuore)133g89kcal0.7g20.4g0.4g2.8g
Mansikka 133g62kcal0.7g11.2g0.3g2.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.7g27kcal0g6.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g2112kcal53.2g104.2g159g10.6g
Valittu annoskoko672g1056kcal26.6g52.1g79.5g5.3g
Annoskoko puolitettuna336g528kcal13.3g26.1g39.8g2.7g
Arvot/100g100g157kcal4g7.8g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758