Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%123g208kcal24.5g0g12.3g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g88g48kcal1.5g10.5g0.3g0g
Punajuuri 79g30kcal0.8g5.4g0.2g2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala3.9g11kcal0.8g0.2g0.8g0g
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.6g24kcal0g0g2.6g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g26g71kcal4.7g0.5g5.5g0g
Vesi315g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g805kcal65.4g36.6g43.6g5.2g
Valittu annoskoko672g403kcal32.7g18.3g21.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna336g201kcal16.4g9.2g10.9g1.3g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187114